16
jun

0

Enkel timeregistrering

Det finnes en del bra programvare for timeregistrering. For enkelte passer ikke noen av disse. Det blir rett og slett for komplisert. «Gutta på gulvet» forstår ikke teknologien og programmene blir ikke brukt. Med hmssystem.no kan du imidlertid gjøre timeregistrering på en svært så enkel, men effektiv måte som alle kan klare.

Med denne metoden kan «gutta» føre timer akkurat slik de ønsker. I hmssystem.no finnes skjema for timeregistrering. Du kan bruke det, men det kan også være et eget ark eller en konvolutt – for å sette det på spissen. «Gutta» kan da, enten laste opp timelisten ved hjelp av egen PC eller ta bilde av timelisten og laste den opp med appen «Systemfag».

Her er fremgangsmåten:

1. Opprett en side for dine prosjekter

2.  Lag en mappe som du kaller «Ansatte og innleide».

3. Lag en mappe på hver enkelt

4. Forespør timelisten fra den enkelte

Her kommer en flott funksjon. Når det nærmer seg lønningsdag må timelistene samles inn. Ikke alle husker det og trenger en påminnelse. I hmssystem.no kan du forespørre filer. Det kan være skjemaer for SJA, for avvik eller vernerunder, eller det kan være tegninger fra en arkitekt, for å nevne noe. Det kan også være timelister som i dette eksempelet.

5. Ansatte eller innleide får en epost (pushmelding i app).

6. Ved å klikke «Last opp» får mottakeren opp en egen side.

7. Timelisten legger seg da på rett person og rett prosjekt.

8. Tillegg

Som sagt kan du bruke egen timelister i hvilket som hels format. Det ligger for øvrig et skjema i hmssystem.no som du kan bruke. Skjema er et Word-dokument. Se bildet under.

Når du har samlet inn timelistene kan du også bruke funksjonen «Godkjenning» i hmssystem.no. Den er nyttig hvis for eksempel du er en avdelingsleder og timelistene fra dine ansatte og innleide må godkjennes av en overordnet.

Dette er nok den enkleste metoden for å holde styr på timer i et prosjekt. Ellers finnes det andre måter å føre timer på i hmssystem.no.

Les mer om det her.