HMS-Håndbok

En HMS-Håndbok er en viktig del av virksomhetens HMS-system. Lovverket krever skriftlig oversikt over arbeidet med helse, miljø og sikkerhet. 

Dette kalles internkontroll, og har gitt mange ledere mye hodebry. Hvor skal man begynne? Hvordan skal håndboka bygges opp? Hvilke rutiner trenger vi?

HMS-Håndboken er en del av et ferdig internkontrollsystem som kan tilpasses din virksomhet.

service-alt

Beskrivelse av arbeidet

En samlet beskrivelse av virksomhetens HMS-arbeid, hvilke lover som gjelder og hvordan aktiviteten utføres gjennom året.

service-alt

Alltid oppdatert innhold

Våre HMS-konsulenter følger med på lovendringer og sørger for at innholdet alltid er oppdatert, og at du får aktuelle tips og råd.

service-alt

Skjemaer og sjekklister

Rutiner, sjekklister og skjemaer for HMS-arbeidet. I tillegg til eksempler på risikoområder og farekilder, noe som sparer deg for mye hodebry.

service-alt

Din HMS-Partner

Hele ideen bak hmssystem.no er at vi blir din HMS-Partner. Hvis du for eksempel får tilsyn, vil vi hjelpe deg å lukke påleggene.

service-alt

Handlingsplan

Hvis du ønsker kan vi sette opp en handlingsplan for deg. Det gjelder slikt som medarbeidersamtaler og vernerunder med mer.

service-alt

Send Håndboken

HMS-Håndboken har all funksjonalitet tilgjengelig, både for medlemmer og «gjester». Send den gjerne med krav om godkjenning.

service-alt

Kraftig søkefunksjon

Innholdet i HMS-Håndboken er oversiktlig, slik at du lett finner det du søker. Den har også en kraftig søkemotor hvis det er informasjon du ikke finner.

service-alt

Fungerer på alle enheter

HMS-håndboka eer responsiv, så den fungerer på PC, nettbrett og mobiltelefon. I tillegg tilbys den på egen mobil-app på Android og IOS.

service-alt

Chat med oss

Står du fast i arbeidet kan du alltid bruke vår chat. Hvis vi ikke er pålogget kan du legge igjen en beskjed, så lover å gi deg raskt tilbakemelding.