Systemfag Norge AS (org. no. 919810548) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på våre nettsteder www.systemfag.no, samt www.systemjobb.no. Sistnevnte er vårt nettsted for elektroniske håndbøker. Denne personvernerklæringen gjelder for begge nettstedene.

Hvilke personopplysninger behandles?

Systemfag Norge AS samler i informasjon som:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden.
  • Kredittkortinformasjon.
  • CV og søknader.

Hvor hentes opplysningene fra?

Informasjonen innhentes gjennom skjemaer på nettsidene, chatfunksjon og informasjon som blir manuelt lagt inn av vår administrasjon når noen blir kunde. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempler på skjemaer:

  • Kontaktskjemaer.
  • Skjemaer ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider.
  • Skjemaer for påmelding til webinar og kurs.
  • Skjemaer for rekruttering ved stillingsutlysninger.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen som samles inn via en til enhver tid oppdatert og sikkert installasjon av WordPress, og lagres i en SQL-database som ligger på wp-hosting.no. Informasjon om kunder og potensielle kunder lagres i tillegg i vårt CRM-system.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi bruker underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Systemfag Norge AS. Underleverandører er Sensei LMS (Woocommerce), Betalingstjeneste på nett (Woocommerce og Stripe), Formidable Forms og PrivateContent – Multilevel Content Plugin levert at av Lcweb.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Hva er formålet?

Personopplysningene behandles for å kunne tilby og gi tilgang til våre produkter og tjenester. Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvilke rettigheter har den registrerte?

Du har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dersom du mener at Systemfag Norge AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 90147740
E-post: post@systemfag.no
Adresse: Torget 2, 1767 HALDEN.