Vi søker salgskonsulenter

Systemfag Norge AS er en totalleverandør av HMS-løsninger og leverer fysiske og nettbaserte kurs, samt landsdekkenede bedriftshelsetjeneste. Etterspørselen etter våre produkter er sterkt økende. Derfor søker vi nå nye salgskonsulenter til vårt kontor i Halden.

Mulighet for stor fortjeneste

Vi har et bredt spekter av produkter, og er blant annet sertifisert av fagrådet for våtrom, som en av få bedrifter i Norge. Våre våtromskurs er veldig populære. Flere av våre salgskonsulenter har en bruttolønn på over 100.000 per måned.

Bli en del av en motiverende team

Vi holder til i et forretningsbygg i Busterudgata 1 i Halden sentrum. Vi er ikke et callsenter, men et team av salgskonsulenter som verdsetter ordnede forhold, fleksible arbeidstidsordninger og masse motivasjon og gøy på jobben. Hvert år kårer Dagens Næringsliv Norges mest fremgangsrike bedrifter. Systemfag Norge AS er også i 2022 kåret til Gaselle-bedrift. 

Nyoppussede lokaler og mye gøy

Vi har nettopp totalrenovert lokalene og innredet slik vi ønsker. Det er blant annet relaxavdeling med spillkonsoller og billiardbord, samt en uteplass for grilling på varme dager og mye mer. Vi arrangerer varierte konkurranser og legger vekt på det sosiale miljøet, også utenfor arbeidstid, om man ønsker. 

Fra Halden Arbeiderblad i Mai 2023

Omsetningen er doblet. Antall ansatte bare øker. Nå utvider også Systemfag rent fysisk, med 300 nyoppussede kvadratmeter i de gamle butikklokalene i Busterudgata 1. >> Les mer her.

Oppstart snarest!

Bli en del av en motiverende team!

Vi holder i toppetasjen i Busterudgata 1 i Halden sentrum. Vi er ikke et callsenter, men et team av salgskonsulenter som verdsetter ordnede forhold, fleksible arbeidstidsordninger og masse motivasjon og gøy på jobben.

Har du spørsmål til stillingene?

Kontakt Salgssjef:

Marius Wang – 406 46 560

Oppstart snarest!

Søknad sendes til: post@systemfag.no

Søk i dag og bli kontaktet for intervju!