Vi søker salgskonsulenter og partnere

I Systemfag Norge AS opplever vi nå en sterk etterspørsel etter våre produkter. Derfor søker vi flere salgskonsulenter til vårt hovedkontor i Halden. Som Partner kan du være lokalisert hvor som helst.

Salgskonsulent

Vi søker deg som har erfaring med salg og kan vise til resultater. Vi søker også deg som ikke har erfaring med salg. Kanskje dette nettopp er din mulighet? Du får uansett full opplæring i selskapets produkter og tjenester. I tillegg får du salgsopplæring og kontinuerlig faglig oppfølging. 

Vi holder i toppetasjen i et forretningsbygg i Busterudgata 1 i Halden sentrum. Vi er ikke et callsenter, men et team av selvstendige salgskonsulenter som verdsetter ordnede forhold, fleksible arbeidstidsordninger og masse motivasjon og gøy på jobben. 

Du får selge produkter som det er stor etterspørsel etter, som for eksempel nettbaserte, lovpålagte systemer og kurs til byggebransjen. Salget foregår på telefon og nettbaserte plattformer som Zoom, og vi bruker et felles salgssystem med ferdige ringelister. 

Arbeidstiden er fra 08:00-16:00 med mulighet for fleksitid. 

Garantilønn + 30% provisjon. 

Partner

Partnerskap passer for deg som vil drive selvstendig salgsarbeid. Du har salgserfaring og ser dette som en mulighet for en høy inntekt. Du har din egen bedrift (ENK eller AS). Hvis ikke hjelper vi deg å etablere dette.

Som Partner jobber du selvstendig, men samtidig blir du del av et etablert gründer-felleskap. Vi gir deg full opplæringen i våre produkter og tjenester. Som Partner får du 50% provisjon. 

Ta kontakt hvis du har spørsmål.

Per-Morten Nilsen –  901 47 740.

Vi snakker gjerne med deg – på telefon eller Zoom.

Erfarne selgere kan starte opp når de ønsker.   

Systemfag Norge AS leverer nettbaserte systemer og kurs innen HMS og Kvalitetsstyring. Etterspørselen etter våre produkter har økt kraftig. Ikke minst fordi det er lønnsomt, effektiv og miljøvennlig. 

Send søknad og CV her

Søknad Salgskonsulenter med mer
Jeg søker stilling som:
Maksimal filstørrelse: 33.55MB