Vi søker salgskonsulenter og partnere

Det er store omveltninger i samfunnet, og bedrifter tenker nytt. Dette fører til en økende etterspørsel etter webinarer og nettbaserte kurs. Derfor søker vi nå salgskonsulenter til vår avdeling i Halden. Som Partner kan du være lokalisert hvor som helst.

Salgskonsulent

Vi søker deg som har erfaring med salg og kan vise til resultater. Hvis du ikke har erfaring må du i hvert fall «brenne» for salg.

Vi kan tilby et motiverende arbeidsmiljø. Du får selge produkter som det er stor etterspørsel etter, som for eksempel nettbaserte kurs til byggebransjen.

Du får full opplæring i selskapets produkter og tjenester. I tillegg får får du salgsopplæring og kontinuerlig faglig oppfølging. Salget foregår på telefon og vi bruker et felles salgssystem med ferdige ringelister.

Arbeidstiden er fra 08:00-16:00. Det er også mulighet for å jobbe fra eget hjemmekontor.

Garantilønn + 30-40% provisjon.

Partner

Partnerskap passer for deg som vil drive selvstendig salgsarbeid. Du har salgserfaring og ser dette som en mulighet for en høy inntekt.

Du har din egen bedrift (ENK eller AS). Hvis ikke hjelper vi deg å etablere dette. Som Partner jobber du selvstendig, men samtidig blir du del av et etablert gründer-felleskap.

Som Partner får du 50% provisjon.

Vi gir deg full opplæringen i våre produkter og tjenester. Gjennom en særdeles gunstig provisjonsordning har du alle muligheter, også til å ha «dine egne» partnere, hvis det skulle være ønskelig.

Vi ønsker fornøyde kunder og driver kun med seriøst salgsarbeid og kundeoppfølging. Derfor skal våre salgskonsulenter og partnere opptre seriøst og i tråd med våre retningslinjer. 

Ta kontakt hvis du har spørsmål.

Per-Morten Nilsen –  901 47 740. (Oppstart: Omgående)

Vi tar inn søkere til intervju fortløpende, så SØK I DAG.

Systemfag Norge AS leverer kurs og tjenester innen område helse, miljø og sikkerhet. Vi tilbyr en helt ny kursportal og i januar 2021 lanseres nytt HMS-system – hmssystem.no. 

Send søknad og CV her

Søknad Salgskonsulenter med mer
Jeg søker stilling som:
Maksimal filstørrelse: 33.55MB