HMS og kvalitetsstyring

Vi tilbyr HMS-systemet hmssystem.no, samt enkle, intuitive nettbaserte håndbøker som inneholder det myndighetene krever. I tillegg tilbyr vi rådgivning og hjelp – når ulykken er ute.

Kurs og opplæring

Vi tilbyr nettbaserte kurs, webinarer og fysiske kurs. Nettbaserte kurs er kostnadsbesparende og effektivt, men noen ganger er det riktig å sitte ned i et konferanserom og lytte til forelesninger.

Kompetanse og kundeservice

Vi tilbyr hjelp med søknadsprosesser, tilsynssaker og bedriftshelsetjeneste for å nevne noe. Vi legger stor vekt på å være tilgjengelige, og å finne løsninger på utfordringer.

Systemfag Norge AS (919810548), Busterudgata 1, 1776 HALDEN.

Kontakt oss.

Per-Morten Nilsen er daglig leder av Systemfag Norge AS, som holder til i nyoppussede lokaler i Halden sentrum. Vi har også åpnet en avdeling på Billingstad i Oslo og har nettopp etablert Systemfag AB for vår satsning i Sverige. Vi er 25 medarbeidere som ønsker å være dine HMS-partnere, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. 

Hvert år kårer Dagens Næringsliv Norges mest fremgangsrike bedrifter. Systemfag Norge AS er også i 2022 kåret til Gaselle-bedrift

Har du utfordringer i virksomheten som du trenger hjelp med?

Send oss en melding eller ring. Vi kan hjelpe deg.
Ta kontakt