Systemfag er en totalleverandør av produkter og tjenester innenfor HMS og kvalitetsstyring. Tusenvis av virksomheter har valgt oss som sin leverandør, blant annet over 125 kommuner. På denne siden forteller vi litt om hvorfor. 

HMS og kvalitetsstyring

Vi tilbyr HMS-systemet hmssystem.no, samt enkle, intuitive nettbaserte håndbøker som inneholder det myndighetene krever. I tillegg tilbyr vi rådgivning og hjelp i bedriftens HMS- og kvalitetsarbeid, slik at arbeidsgiver kan «sove godt om natten», vel vitende om at alle medarbeidere har det trygt og godt på jobben.

Kurs og opplæring

Vi tilbyr nettbaserte kurs, webinarer og fysiske kurs. Nettbaserte kurs er kostnadsbesparende og effektivt, men noen ganger er det riktig å sitte ned i et konferanserom og lytte til forelesninger. Vi kan stort sett tilby alle våre nettbaserte kurs som bedriftsinterne kurs eller påmeldingskurs i klasseromskurs. 

Mange av våre kurs er lovpålagte av myndighetene, slik som arbeid i høyden og arbeid med farlige verktøy i byggebransjen. Vi har imidlertid også svært populære kurs og sertifiseringer, som for eksempel opplæring i våtromsnormen, som er utarbeidet av SINTEF i samarbeid med Fagrådet for våtrom. 

Kundeservice

I Systemfag har vi mye kundekontakt hver eneste dag, og vi elsker det. Vi er en partner på HMS og en støttespiller i opplæringen. Vi legger stor vekt på å være tilgjengelige, og å finne løsninger på utfordringer, slik at virksomhetene kan fokusere på sin kjernevirksomhet. 

Systemfag Norge AS (919810548), Busterudgata 1, 1776 HALDEN.

Kontakt oss.

Per-Morten Nilsen er daglig leder av Systemfag Norge AS, som holder til i nyoppussede lokaler i Halden sentrum. Vi har også åpnet en avdeling på Billingstad i Oslo og har nettopp etablert Systemfag AB for vår satsning i Sverige. Vi er 25 medarbeidere som ønsker å være dine HMS-partnere, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. 

Hvert år kårer Dagens Næringsliv Norges mest fremgangsrike bedrifter. Systemfag Norge AS er både i 2022 og 2023 kåret til Gaselle-bedrift

Har du utfordringer i virksomheten som du trenger hjelp med?

Send oss en melding eller ring. Vi kan hjelpe deg.
Ta kontakt