Vi søker salgskonsulenter

Systemfag Norge AS er en totalleverandør av HMS-løsninger og leverer fysiske og nettbaserte kurs, samt landsdekkenede bedriftshelsetjeneste. Etterspørselen etter våre produkter er sterkt økende. Derfor søker vi nå nye salgskonsulenter til vårt kontor på Billingstad.

Mulighet for stor fortjeneste

Vi har et bredt spekter av produkter, og er blant annet sertifisert av fagrådet for våtrom, som en av få bedrifter i Norge. Våre våtromskurs er veldig populære. Flere av våre salgskonsulenter har en bruttolønn på over 100.000 per måned.

Bli en del av en motiverende team

Vi er ikke et callsenter, men et team av salgskonsulenter som verdsetter ordnede forhold, fleksible arbeidstidsordninger og masse motivasjon og gøy på jobben. Hvert år kårer Dagens Næringsliv Norges mest fremgangsrike bedrifter. Systemfag Norge AS er også i 2022 og 2023 kåret til Gaselle-bedrift. 

Flotte lokaler med sentral beliggenhet

Vi holder til i et forretningsbygg Olav Brunborgsvei 4-6 på Billingstad. Det er kort vei til kollektivtransport og mulighet for parkering, hvis du kjører bil. Bygget har en kantine med varm og kald mat, samt et treningsrom i første etasje. Vi gjennomfører også en del kurs i lokalene. 

Fra Halden Arbeiderblad Mai 2023

Fra 2021 til 2022 ble omsetningen nesten doblet. Men fjorårets rekordtall på 12 millioner kroner får ikke leve lenge på toppen, for prognosene for i år tegner til å sprenge nye grenser. Det går mot en ny dobling for Systemfag. – Vi er allerede på 10 millioner kroner for første kvartal.. Totalt er det nå 25 ansatte og partnere i Systemfag, sier Daglig leder Per-Morten Nilsen. 

Oppstart 3.Juni.

Erfarne selgere kan starte raskere om ønskelig. 

Bli en del av en motiverende team!

Vi holder i Olav Brunborgsvei 4-6 på Billingstad. Vi er ikke et callsenter, men et team av salgskonsulenter som verdsetter ordnede forhold, fleksible arbeidstidsordninger og masse motivasjon og gøy på jobben.

Har du spørsmål til stillingene?

Kontakt avdelingsleder i Oslo:

Espen Iversen – 976 78 486

Oppstart: Snarest!

Søknad sendes til: post@systemfag.no

Søk i dag og bli kontaktet for intervju!