Vi søker salgskonsulenter

Systemfag Norge AS er en totalleverandør av HMS-løsninger og leverer fysiske og nettbaserte kurs, samt landsdekkenede bedriftshelsetjeneste. Etterspørselen etter våre produkter er sterkt økende. Derfor søker vi nå nye salgskonsulenter til vårt kontor på Billingstad.

Mulighet for stor fortjeneste

Åtte av våre beste selgere har et gjennomsnitlig bruttolønn på over 100.000 per måned første kvartal 2023, og fire av disse er nye ansatte (under ett års ansettelse).

Bli en del av en motiverende team

Vi er ikke et callsenter, men et team av salgskonsulenter som verdsetter ordnede forhold, fleksible arbeidstidsordninger og masse motivasjon og gøy på jobben. Søkere må beherske norsk, skriftlig og muntlig.

Flotte lokaler med sentral beliggenhet

Vi holder til i et forretningsbygg Olav Brunborgsvei 4-6 på Billingstad. Det er kort vei til kollektivtransport og mulighet for parkering, hvis du kjører bil. Bygget har en kantine med varm og kald mat, samt et treningsrom i første etasje. Vi gjennomfører også en del kurs i lokalene. Vi har også kontor i Halden

Fra Halden Arbeiderblad Mai 2023

Fra 2021 til 2022 ble omsetningen nesten doblet. Men fjorårets rekordtall på 12 millioner kroner får ikke leve lenge på toppen, for prognosene for i år tegner til å sprenge nye grenser. Det går mot en ny dobling for Systemfag. – Vi er allerede på 10 millioner kroner for første kvartal.. Totalt er det nå 25 ansatte og partnere i Systemfag, sier Daglig leder Per-Morten Nilsen. 

Oppstart 14. August 2023.
Erfarne selgere kan starte opp raskere – hvis det er ønskelig.

Bli en del av en motiverende team!

Vi holder i Olav Brunborgsvei 4-6 på Billingstad. Vi er ikke et callsenter, men et team av salgskonsulenter som verdsetter ordnede forhold, fleksible arbeidstidsordninger og masse motivasjon og gøy på jobben.

Har du spørsmål til stillingene?

Kontakt Salgssjef:

Marius Wang – 406 46 560

Oppstart: 12. August 23.

Søknad sendes til: stillinger@systemfag.no

Søk i dag og bli kontaktet for intervju!