26
mai

0

Populære Våtromskurs

Våtromskurs er ikke bare et kurs hos Systemfag. Det er en opplevelse og et møte med to av bransjens mest erfarne aktører, Bjørn Anders Grimsrud og Cato Ove Karlsen. For å si det med Øyvind Kristiansen, som er daglig leder To Snekkere AS;

«Jeg tror neppe det finnes et bedre våtromskurs en dette. Bjørn og Cato var ekstremt profesjonelle og kunne svare på uansett problemstilling. De var svært gode på formidling og på å presentere på en forståelig og tydelig måte. Topp karakter!»

Allsidig erfaring

Bjørn (VVS ingeniør) har en allsidig erfaring. Han har de siste 10 årene innehatt stillingen som Fagsjef i Fagrådet for våtrom. Han har vært teknisk forfatter av lærebok i Sanitærteknikk som benyttes i utdanningen av teknikere og ingeniører innen faget VVS teknikk. Cato Ove Karlsen (Ingeniør/Bygg og tømrermester) har de siste 12 årene jobbet som daglig leder i Fagrådet for våtrom.

Hvorfor ikke bare gjennomføre ett webinar?

Den dynamikken som oppstår i møte med de to instruktørenes kompetanse og erfaring, samt møte med andre kollegaer i bransjen, kan ikke erstattes med noe annet. Etter en ukes tid møtes deltakerne imidlertid igjen via Teams (webinar) til en oppsummering og gjennomgang av prosjektoppgaven. Den løses via vårt læringssystem «Systemfagskolen».

Vær ute i god tid

Kursene holdes på hoteller som Scandic Bakklandet (Trondheim), Thon Hotell Slottsparken (Oslo) og ikke minst Thon Hotell Oslofjord i Sandvika. Våtromskurs Modul B i Oslo 6-7 juni er fullt og gjennomføres i våre egne lokaler på Billingstad, som ikke står noe tilbake for et hotell med bla. god servering i husets kantine. Modul A-kurset på Thon Hotell Oslofjord 22-23.

«Veldig solide kursholdere med lang og god erfaring frå våtrom og husbygging. Vil absolutt anbefale kurset for andre.» (Audun Leine Høidal).

«Kurset er nyttig og innhold alt om våtrom.» (Adam Alchakra – Adam byggservice og intriørdesign)

«Har fått veldig mye nytt innput 🙂 Veldig fornøyd med gjennomføringen av selve kurset. 10 poing av 10!» (Vygintas Skucas – ASV bygg & Service AS).

«Bra kurs med mye godt faglig innhold. flinke kursledere som virkelig brenner for det de snakker om». (Eirik Halvorsen – Frafjord Rør As).

Kurskalender