Kvalitetshåndbok (SAK 10)

Alle bedrifter som er ansvarlig for eller deltar i byggeprosjekter skal ha et foretaksystem, også kalt styringssystem og kvalitetssystem.

Mange systemer for store og kompliserte. Kvalitetshåndboka gir deg et system som inneholder det myndighetene krever, ikke mer og ikke mindre.

Kvalitetshåndboka er et ferdig styringssystem som kan tilpasses din virksomhet.

service-alt

Beskrivelse av arbeidet

En samlet beskrivelse av virksomhetens kvalitetsarbeid, hvilke lover som gjelder og hvordan aktiviteten utføres i prosjekter.

service-alt

Alltid oppdatert innhold

Våre fagkonsulenter følger med på lovendringer og sørger for at innholdet alltid er oppdatert, og at du får aktuelle tips og råd.

service-alt

Skjemaer og sjekklister

HMS på Byggeplass og Prosjektdokumenter. I tillegg til eksempler på risikoområder og farekilder, noe som sparer deg for mye hodebry.

service-alt

Rutiner for ansvar

Systematisk beskrivelse av tiltakshavers, søkers, prosjekterendes, utførendes og kontrollerendes ansvar. Lenker til lovverk og relevante skjemaer.

service-alt

Din HMS-Partner

Hele ideen bak hmssystem.no er at vi blir din HMS-Partner. Hvis du for eksempel får tilsyn, vil vi hjelpe deg å lukke påleggene.

service-alt

Send og motta

Kvalitetshåndboken har all funksjonalitet tilgjengelig, både for medlemmer og «gjester». Send og motta rutiner og skjemaer. 

service-alt

Kraftig søkefunksjon

Innholdet i Kvalitetshåndboka er oversiktlig, slik at du lett finner det du søker. Den har også en kraftig søkemotor hvis det er informasjon du ikke finner.

service-alt

Fungerer på alle enheter

Kvalitetshåndboka er responsiv, så den fungerer på PC, nettbrett og mobiltelefon. I tillegg tilbys den på egen mobil-app på Android og IOS.

service-alt

Chat med oss

Står du fast i arbeidet kan du alltid bruke vår chat. Hvis vi ikke er pålogget kan du legge igjen en beskjed, så lover å gi deg raskt tilbakemelding.