NEK 400:22 – 4 990,-. Klasseromskurs.

Dato: Ingen planlagte kurs. Kan bestilles bedriftsinternt

NEK 400:2018 er nå blitt erstattet. NEK 400:22 inneholder flere viktige og tidsaktuelle oppdateringer, og preges av ny teknologi og det grønne skiftet. Det betyr bl.a. oppdatering av kravene til solcelleanlegg og lading av elbil. Dette kurset gir deg oppdatert kunnskap om endringene.  

Målgruppe

Elektrikere, automatikere og ingeniører og saksbehandlere med kunnskap om innholdet i tidligere utgaver av NEK 400. 

Myndighetenes krav

Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer. Alle som foretar prosjektering, utførelse eller vedlikehold av elektriske lavspenningsinstallasjoner er forpliktet til å ha oppdatert kunnskap på NEK 400. DSB forventer at den reviderte utgaven av normen blir tatt i bruk raskt. 

Påmeldingen er bindende, men ved sykdom har deltakeren automatisk plass på neste ledige kurs. Husk å melde deg selv opp i god tid. Ved sykdom hos instruktør eller for få påmeldte, kan kurset flyttes til en senere dato. Systemfag Norge AS har ikke erstatningsansvar for arbeidsstans eller tapt arbeidsfortjeneste hos kunden som følge av utsettelsen. Det er 14 dagers forfall på faktura, uavhengig av når kurset gjennomføres. Årsaken er at disse kursene fylles opp svært raskt og har en maksgrense på antall deltakere.

Meld på kursdeltakere her:

Påmelding kurs

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 5

Ta kontakt for et pristilbud - Telefon: 21 41 12 20.