Våtromskurs modul B – 11 990,-. Klasserom m/nett.

Dato: 06-07.06 i Oslo, 13-14.06 i Trondheim (1) – kl: 09:00-17:00. 

Systemfag Norge AS er godkjent som arrangør av våtromskurs. Kursene gjennomføres som en kombinasjon av opplæring i klasserom og nettkurs. Våre instruktører har begge lang erfaring og er høyt respektert i bransjen.

Byggebransjens Våtromsnorm (BVN) er et verktøy for planlegging, bygging og vurdering av våtrom (baderom, dusjrom og vaskerom). Den skal heve kvaliteten på våtrom med hensyn til funksjon og levetid, det vil si å lage solide, funksjonelle og varige våtrom. Med gjennomført modul B – Faglig leder – kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».

Kurs

Grunnmodul og modul B.

Målgruppe

Prosjekterende i bedrifter som utfører arbeid på våtrom, renovering eller nybygg. Det vil si personer med teknisk utdanning som fagtekniker, mester, ingeniør, sivilingeniør, sivilarkitekt eller annen relevant utdanning

Forkunnskaper

De som oppfyller opptakskravet for er personer med bygg-/VVS-/elektroteknisk utdannelse som ingeniør (fra ingeniørhøgskole), sivilingeniør, sivilarkitekt, fagskoleingeniør eller mester (norsk mesterbrev). Andre søkere med adekvat utdanning og praksis kan vurderes i hvert enkelt tilfelle av FFV.

(1) 06-07.06 i Oslo (Webinar m/eksamen 15.06), 13-14.06 i Trondheim (Webinar m/eksamen 20.06).

Påmeldingen er bindende, men ved sykdom har deltakeren automatisk plass på neste kurs. Ved sykdom hos instruktør, kan kurset flyttes til en senere dato. Systemfag Norge AS har ikke erstatningsansvar for arbeidsstans eller tapt arbeidsfortjeneste hos kunden som følge av utsettelsen. Obs. Det er bestillerens ansvar at kursdeltakeren tilfredsstiller de faglige kravene for å få sertifikatet.

Meld på kursdeltakere her:

Påmelding kurs

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 5

Ta kontakt for et pristilbud - Telefon: 21 41 12 20.