Våtromskurs modul B – 14 990,-. Klasserom m/nett.

Dato: 17-18.09 (Oslo) og 15-16.10 (Oslo) – kl: 09:00-17:00 (1).

Systemfag Norge AS er godkjent som arrangør av våtromskurs. Kursene gjennomføres som en kombinasjon av opplæring i klasserom og nettkurs. Våre instruktører har begge lang erfaring og er høyt respektert i bransjen.

Les mer om kursene her.

Byggebransjens Våtromsnorm (BVN) er et verktøy for planlegging, bygging og vurdering av våtrom (baderom, dusjrom og vaskerom). Den skal heve kvaliteten på våtrom med hensyn til funksjon og levetid, det vil si å lage solide, funksjonelle og varige våtrom. Med gjennomført modul B – Faglig leder – kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».

Kurs

Grunnmodul og modul B.

Målgruppe

Prosjekterende i bedrifter som utfører arbeid på våtrom, renovering eller nybygg. Det vil si personer med teknisk utdanning som fagtekniker, mester, ingeniør, sivilingeniør, sivilarkitekt eller annen relevant utdanning

Forkunnskaper

De som oppfyller opptakskravet for er personer med bygg-/VVS-/elektroteknisk utdannelse som ingeniør (fra ingeniørhøgskole), sivilingeniør, sivilarkitekt, fagskoleingeniør eller mester (norsk mesterbrev). Andre søkere med adekvat utdanning og praksis kan vurderes i hvert enkelt tilfelle av FFV.

(1) Webinar og kunngjøring av eksamen gjennomføres torsdagen uken etter den fysiske delen av kurset. Eksamen gjennomføres ca. 14 dager etter webinaret. Mer dtaljert informasjon kommer i forkant av kursene.

Avtalevilkår for kursdeltakelse

Meld på kursdeltakere her:

Påmelding kurs

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 5

Ta kontakt for et pristilbud - Telefon: 21 41 12 20.