Våtromskurs Grunnmodul, A, B og Oppdatering

Byggebransjens Våtromsnorm (BVN) er et verktøy for planlegging, bygging og vurdering av våtrom (baderom, dusjrom og vaskerom). Den skal heve kvaliteten på våtrom med hensyn til funksjon og levetid, det vil si å lage solide, funksjonelle og varige våtrom.

Våtromskurs Grunnmodul + Modul A

Våtromsnormen er ment for alle som er involvert i arbeid med våtrom og gjelder innenfor alle fagområder som inngår i et våtrom (rørlegger-, tømrer-, mur-, maler- og elektrikerarbeid). Kandidaten må ha svenne-/fagbrev eller dokumentere 5 års relevant praksis i det faget du ønsker å ta våtroms-sertifikat i.

Mer om kurset

Våtromskurs Grunnmodul + Modul B

Prosjekterende i bedrifter som utfører arbeid på våtrom, renovering eller nybygg. Det vil si personer med teknisk utdanning som fagtekniker, mester, ingeniør, sivilingeniør, sivilarkitekt eller annen relevant utdanning. De som oppfyller opptakskravet for er personer med bygg-/VVS-/elektroteknisk utdannelse som ingeniør (fra ingeniørhøgskole), sivilingeniør, sivilarkitekt, fagskoleingeniør eller mester (norsk mesterbrev). Andre søkere med adekvat utdanning og praksis kan vurderes i hvert enkelt tilfelle av FFV.

Mer om kurset

Våtromskurs Oppdatering

Kurset er for de som tidligere har tatt våtromssertifikat i modul A, B eller C. Oppdatering (resertifisering) av våtromskursDet er obligatorisk oppdatering for sertifikater i både Modul A og B. Oppdateringen må gjennomføres minst hvert 5. år. Dette betyr at alle sertifikater som er eldre enn 5 år, regnet fra «utstedt dato» eller «sist oppdatert» på kortet, er ugyldige. Disse sertifikatene aktiveres på nytt når oppdateringskurs er gjennomført.

Mer om kurset

Avtalevilkår for kursdeltakelse

Systemfag Norge AS er godkjent som arrangør av våtromskurs. Kursene gjennomføres som en kombinasjon av opplæring i klasserom og nettkurs. Våre instruktører har begge lang erfaring og er høyt respektert i bransjen.

«Jeg tror neppe det finnes et bedre..» (Øyvind Kristiansen – To Snekkere AS)

Meld på kursdeltakere her:

Påmelding kurs

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 5

Ta kontakt for et pristilbud - Telefon: 21 41 12 20.