Webinar: Varme Arbeider – 2 490,-.

14.4.2021. Klokka: 16.00

Prisen inkluderer elektronisk kurshefte, arbeidshefte og sertifikat på Brannvernforeningens app Bvis (totalt kr 419,-). Det er ikke moms på webinarer. Slokkeøvelse må gjennomføres innen 31. Mai 2021. 

Alt du trenger er en PC, et nettbrett eller en mobil. Vi sender deg en link og vips så er du deltaker på webinaret. Du kan chatte, stille spørsmål osv. Meld deg på her eller send en epost til post@systemfag.no.

Bakgrunn for kravet om sertifisering i Varme Arbeider

Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Alle som utfører varme arbeider, det vil si alle som bruker åpen ild ved sveising, bruker skjære og slipeutstyr eller loddeutstyr. Sertifiseringen er gyldig i 5 år.

På grunn av koronapandemien oppfordrer Brannvernforeningen til Webinarer som alternativ til klassemromskurs. Kurset møter kravene fra forsikrings-bransjen, og gjennomføres av instruktør som er sertifisert av Norsk Brannvernforening. 

Bindende påmelding, men ved sykdom eller uforutsette hendelser har deltakeren automatisk plass på neste kurs. Gjelder også hvis kursinstruktør er syk. 

[countdown date=»14 Apr 2021″ format=»dHMS» hour=»16″ minutes=»00″ width=»300″ height=»100″ radius=»2″ link=false]

Meld på kursdeltakere her:

Påmelding kurs

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 5

Ta kontakt for et pristilbud - Telefon: 21 41 12 20.