Vi søker WordPress utvikler

Systemfag Norge AS har store utviklingsprosjekter for årene som kommer og søker derfor støtte til utvikling. Det kan enten være en selvstendig utvikler eller et firma som tilbyr tjenester innen IT. 

Vi søker:

Vi skal bygge webapplikasjoner så oppdragstaker bør ha kunnskaper om WordPress (gjerne Learndash), databaser og webteknologi. Det kreves derfor selvstendighet og gjennomføringsevne. Særdeles gode egenskaper kan oppveie for mangler i utdannelse og praksis. Vi er også interessert i studenter som kan «matche» beskrivelse over og ønsker betalt jobb ved siden av studiene. 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en spennende bedrift med flere planlagte prosjekter. Vi er 15 personer i Systemfag og er inne i tredje driftsår. Vår base er i Halden hvor vi nettopp har flyttet inn i nye lokaler i Busterudgata 1. Oppdragstaker får som sagt frihet, og dermed også gleden av å kjenne «eierskap» til produktene. Det er også mulighet for å bli reell medeier i prosjekter – feks. med eget selskap.

Oppdragstaker jobber selvfølgelig ikke alene, men vil jobbe i tett samarbeid med ledelsen i selskapet. Daglig leder har IT-faglig bakgrunn og erfaring med oppbygging av løsninger av denne typen. Oppdragstaker blir en del av et inspirerende felleskap med masse gøy på jobben.

Har du spørsmål til oppdraget ring daglig leder:

Per-Morten Nilsen 901 47 740.

Det er for tiden store omveltninger i samfunnet, og bedrifter må tenke nytt. Systemfag Norge skal ligge i fronten av denne utviklingen.

Send søknad og CV her

Søknad Utvikler
Maksimal filstørrelse: 33.55MB