Norges enkleste HMS- og kvalitetssystem

Kommer selvfølgelig med egen app

Arbeidsområder

Det første du kommer til når du logger deg på hmssystem.no, er arbeidsområdet til den gruppen du tilhører. Har du tilgang til flere «systemer», som for eksempel HMS-System og KS-System, får du et «Dashbord». Derfra har du full oversikt over dine grupper og prosjekter. 

Les mer

Fil- og dokumentbehandling

Det er vanskelig å gi slipp på permer og papir, men det er kanskje på tide? Med hmssystem.no blir du ikke tvunget inn i kompliserte dataprogram. Systemet blir et naturlig bindeledd mellom PC, mobiltelefon og papirbasert administrasjon, og overgangen til 100% digital virksomhet kommer snikende lett. 

Les mer

Kommunikasjon

Måten å kommunisere med hverandre på har forandret seg drastisk. Mobiltelefonen har en nøkkelrolle. Hmssystem.no er skapt i midt i denne virkeligheten. Systemet gir sømløs kommunikasjon mellom det webbaserte «Systemfag HMS- og kvalitetssystem» og appen. Du tar bokstavlig talt med deg kontoret i lommen. 

Les mer

Samarbeid

Det handler om samarbeid. Samarbeid på kontoret. Samarbeid i prosjektet. Samarbeid mellom kontoret og prosjektet. Med hmssystem.no kan du følge dine medarbeidere, kommentere filer og dokumenter, sende forespørsler etter dokumentasjon og samle alt på et sted. Systemet kan også enkelt integreres med Google sine applikasjoner. 

Les mer