03
feb

0

Nytt læringssystem

Systemfag bruker i dag et læringssystem som er basert på WordPress og Learndash. Dette er såkalt «open source» programvare og fungerer veldig bra. I tillegg til dette læringssystemet lanserer vi nå et nytt system, basert på iSpring Learn. 

Nytt læringssystem (LMS)

Alle våre nettkurs er allerede lagt inn i det nye systemet. Kursene har også fått en grafisk ansiktsløftning. Det nye systemet har endel nye funksjoner dere kunder har etterspurt. I dette innlegget gir vi dere en kort presentasjon av systemet.

1. Full oversikt

Kursdeltakeren har full oversikt over sine kurs og opplæringer (Zoom, Teams). I tillegg til en kurskatalog og kunnskapsbase. Fra denne siden kan deltakeren også enkelt kommunisere med sin lærer. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

2. Kursmoduler

Kursene kan bestå av HTML-sider, PowerPoint-presentasjoner, Word-filer, PDF-filer og Scorm-filer for å nevne noe. Og selvfølgelig oppgaver som på bilde her. Kursene kan tas sekvensielt eller fritt. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

3. Gjennomføring av kurs

Kursene kan gjennomføres på PC, nettbrett eller mobil. Man kan starte og avslutte, for så og fortsette der man «slapp». Ny web-teknologi gjør systemet superraskt. Det må rett og slett oppleves. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

4. Zoom eller Teams

Opplæringssystemet er integrert med Zoom og Teams. Det betyr at kursdeltakerne kan følge undervisningen «live» fra egen PC, nettbrett eller mobil. Administratorer og lærere kan enkelt arrangere webinarer. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

5. Kursinnhold

Har du ferdig innhold til kurset i form av feks. PowerPoint-, Word- eller PDF-filer, kan du laste materialet rett inn i systemet. Du kan også lage sider, oppgaver og læringsspor fra bunnen av. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)


6. Samarbeid om innhold

Vi kan samarbeide om å skreddersy kurs for dere. Det kan for eksempel være et kurs for onboarding med våre HMS-kurs og lokale tilpasninger som deres egen personalhåndbok. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

7. Rapporter

Med LMS-systemet kan du sette opp mange slags rapporter på dine deltakeres status. Rapportene kan være på den enkelte elev, hele virksomheten eller på enkelte grupper med mer. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

8. Kurskatalog

Hvis dere ønsker det kan vi konfigurere systemet slik at kursdeltakerne kan komme med forespørsler om kurs fra kursportalen. Ønskene kommer på epost til leder, som kan godkjenne eller avvise forespørselen. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

9. My Team

«My Team» er en ganske ny funksjon (ikke oversatt enda) som er utrolig nyttig. Her kan en «supervisor» ha full oversikt over sine deltakere, samt legge til kurs for alle eller en enkelt deltaker. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)

10. App

iSpring fungerer på PC, nettbrett og mobil. Du har enkelt tilgang til egen app, både på Android og IOS. Her kan man gjennomføre kurs, men også administrere sine deltakere. (Klikk på bilde for å åpne det i en ny fane.)