«Mangelfull arbeidsytelse eller illojalitet i arbeidsforholdet» med Knut Ulleberg!

Kr. 2 900,- per deltaker.

28.10.2021. Klokka: 08.30 – 11.30 på Teams.

Manglende arbeidsytelse eller illojalitet kan lede til at arbeidsforholdet må avsluttes. Spørsmålet er når dette kan skje og hvordan saksbehandlingen skal legges opp. Det vil bli gitt praktiske råd, sjekklister og maler. En rekke praktiske eksempler fra rettspraksis vil bli gjennomgått. Sjekklister og maler blir sendt deltakerne etter kurset.

Kursinnhold:

Stillingens karakter, opplæring, tilrettelegging og sikkerhet. Forhold på virksomhetens side, – økonomi, størrelse og tilbakemeldinger. Alder ansiennitet og andre forhold. Omplasseringsplikt ved manglende arbeidsytelse? Saksbehandlingen, Sjekkliste, samt råd og tips med mer. 

Lojalitetsplikten i arbeidsforholdet. Når foreligger det lojalitetsplikt? Innholdet i lojalitetsplikten. Eksempler på illojale handlinger. Eksempler på hva som ikke regnes som illojale handlinger. Saksbehandlingen og sjekkliste. Rettsavgjørelser om manglende arbeidsytelse og illojalitet. 

Foredraget er på Teams og det vil bli mulighet til å stille enkle spørsmål på chat i løpet av kurset eller på e-post innen ett døgn. Etter endt foredrag får deltakere tilsendt presentasjonen.

Frist for påmelding: 21.oktober.

Knut Ulleberg er utdannet kommunalkandidat med supplerende studier i jus og arbeidsrett. Han har arbeidet som personalkonsulent i kommunesektoren.

Fra 1995 har han drevet selvstendig kurs og konsulentvirksomhet og holdt ca. 2500 kurs i ulike emner knyttet til arbeidsrett og personaljuss. Han har også vært foreleser i arbeidsrett ved Handelshøyskolen BI. Ulleberg har også arbeidet en periode som spesialrådgiver i bedriftshelsetjeneste, og er sertifisert faktaundersøker. Knut er et levende oppslagsverk og unik ift. personaljuss.

Meld på kursdeltakere her:

Påmelding kurs

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 1

Kursdeltaker 2

Kursdeltaker 3

Kursdeltaker 4

Kursdeltaker 5

Ta kontakt for et pristilbud - Telefon: 901 47 740.