Vi søker kursinstruktører

På grunn av økende etterspørsel søker vi nå kursinstruktører til vår avdeling i Halden. Vi gjennomfører fysiske kurs og webinarer i lyse og trivelige lokaler i Busterudgata 1, sentralt i Halden – med bussholdeplass på utsiden av døra.

Kursinstruktører – bygg og anlegg

Vi søker deg som har erfaring med dokumentert og sertifisert opplæring. Du dekker områder innen fagene: Stillasbygging over 9 meter, Løfte og stablevogner for gods (truck), Løfteinnretninger for hengende last, Masseforflytningsmaskiner med større effekt enn 15kW. Andre fagområder er også av interesse.

Vi er fortrinnsvis interessert i instruktører som dekker fagområder i byggebransjen, men fagkompetanse fra andre bransjer er også av interesse.

Kursinstruktør – Jobb og karriere

Vi søker deg som har erfaring med kurs innen karriereveiledning og praktisk jobbsøking. Du bør ha pedagogisk kompetanse på høyskolenivå (Minst ett år normert studietid pedagogikk eller veiledningspedagogikk) og kompetanse knyttet til individuell, praktisk oppfølging av kursdeltakere.

Du bør ha erfaring med arbeidsrettede tiltak, med veiledning, rådgivning og undervisning. Gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig er en forutsetning. Det er også gode datakunnskaper. Kjennskap til NAV sine virkeområder og målgrupper er en fordel. Erfaring med målgruppen ungdom (18-30 år).

Vi tilbyr

Stillingene er engasjementer, med mulighet for fast ansettelse. Vi tilbyr konkuransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og hyggelige medarbeidere. Arbeidsplass vil være Halden.

Har du spørsmål til stillingene ring daglig leder:

Per-Morten Nilsen – 901 47 740. (Oppstart: etter avtale).

Vi tar inn søkere til intervju fortløpende, så SØK I DAG.

Vi er midt oppe i et paradigmeskifte i offentlig og privat næringsliv. Kurs og opplæring skal gjøres nettbasert. Det er billigere, tryggere og miljøvennlig.

Send søknad og CV her

Søknad Salgskonsulenter med mer
Jeg søker stilling som:
Maksimal filstørrelse: 33.55MB