Høst 2020: Alle fysiske kurs er avlyst på grunn av Koronavirussykdom (COVID-19)

Vi tilbyr nettbaserte, men også fysiske kurs

I en travel hverdag kan nettbaserte kurs være et godt alternativ. Det er kostnadsbesparende og effektivt. Men noen ganger er det riktig å sitte ned i et konferanserom og lytte til inspirerende og lærerike forelesninger. Vi tilbyr både nettbaserte- og fysiske kurs. Så er det opp til deg å velge.

Kunnskap må forbedres, utfordres, og økes hele tiden,
ellers forsvinner den. (Peter Drucker)

 

Verneombudskurs

Arbeidsmiljølovens § 6-5 pålegger arbeidsgiver å sørge for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg får opplæring.

Mer Info

Førstehjelpskurs

Kurset kombinerer teoretisk undervisning med praktiske øvelser og passer for alle som mangler grunnleggende kunnskap om førstehjelp.

Mer Info

Varme Arbeider

Alle som arbeider med åpen ild må dokumentere gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Sertifikatet har en gyldighet på 5 år.

Mer Info

Brukerkurs Stillas

Forskrift om utførelse av arbeid § 17-5 slår fast at de som bruker stillas skal ha opplæring i bruk av stillas. Dette kurset dekker myndighetens krav.

Mer Info

Stillaskurs 2-5 meter

Arbeid med stillas over 2 meter skal arbeidstaker ha dokumentert opplæring i montering, demontering, endring og kontroll av stillaser.

Mer Info

Stillaskurs 5-9 meter

Arbeid med stillas mellom 5 og 9 meter skal arbeidstaker ha dokumentert opplæring i montering, demontering, endring og kontroll av stillaser.

Mer Info

Gå til kursprogram