Kommunikasjon

Kommuniser i sanntid med aktører i grupper og prosjekt

Mikroblogging

Du kan sende meldinger til et medlem eller flere medlemmer av gruppen din. I likhet med Twitter ‘tweets’, er en slik melding i systemet også synlig for andre i gruppen. Du bruker bare “@”, etterfulgt av kollegaens navn. Alle vil se meldingen, mens mottakeren eller mottakerne vil bli varslet i aktivitetsstrømmen og via e-post.

Diskusjoner og samtaler

Du kan diskutere (samtale) med dine gruppemedlemmer. «Diskusjoner» sørger for at alle har lett tilgang til alle diskusjoner og samtaler. Andre metoder for kommunikasjon, er gjennom kommentarer integrert med relaterte filer, oppgaver, hendelser osv. I tillegg til mikroblogging, som nevnt over. 

E-postvarsler

Varsler på E-post blir automatisk sendt og gir deg beskjed om forskjellige handlinger som finner sted i systemet, som enten involverer deg eller innhold du følger. Du kan tilpasse innstillinger for varslinger, både for deg selv og hele grupper og prosjekter i systemet ditt.

Gruppechat og «en til en» chat

Systemet inneholder både gruppechat og tradisjonell chat mellom to personer. Dermed kan du kommunisere direkte med medlemmer av dine grupper og prosjekter. Gruppechat betyr at alle i en gruppe eller et prosjekt kan delta i samtalen i sanntid. Du blir varslet når noen vil chatte. I tillegg kan du alltid se hvilke brukere som er online. Chat-historikken beholdes for fremtidig referanse.