HMS System + IK-mat System

Alle virksomheter som driver med mat må, i tillegg til et HMS-system, ha et system for å sikre god kvalitet og mattrygghet

Dette kalles internkontroll mat, og har gitt mange ledere mye hodebry. Hvor skal man begynne? Hvordan skal systemet bygges opp? Hvilke rutiner trenger vi?

IK-Mat Håndboken er et ferdig internkontrollsystem som kan tilpasses din virksomhet.

service-alt

Beskrivelse av IK-Mat arbeidet

En samlet beskrivelse av virksomhetens arbeid med mattrygghet, hvilke lover som gjelder og hvordan aktiviteten utføres gjennom året.

service-alt

Alltid oppdatert innhold

Våre fagkonsulenter følger med på lovendringer og sørger for at innholdet alltid er oppdatert, og at du får aktuelle tips og råd.

service-alt

Skjemaer og sjekklister

Sjekklister og skjemaer for IK-Mat arbeidet, som for eksempel renholdsplan, opplæringsplan og skjemaer for temperaturkontroll.

service-alt

IK-Mat Rutiner

Alle relevante rutiner som kreves av mattilsynets grunnforutsetninger (som gjelder alle som jobber med mat), inkludert rutine for allergener.

service-alt

Fareanalyse etter HACCP

I tillegg til enkle skjemaer for fareanalyse får du forslag til hvordan de skal gjennomføres for ulike produktgrupper – etter HACCP-prinsippet.

service-alt

App for Android og IOS

Bruk systemet for å laste opp dokumenter, lage egne elektroniske dokumenter og lage et enkelt IK-Mat arkiv. Alt på ett sted.

service-alt

Kraftig søkefunksjon

Innholdet i IK-Mat Håndboken er oversiktlig, slik at du lett finner det du søker. Den har også en kraftig søkemotor hvis det er informasjon du ikke finner.

service-alt

Fungerer på alle enheter

Du kan bruke IK-Mat håndboka på PC, nettbrett eller mobiltelefon. «Drag and drop» funksjon gjør opplasting av dokumenter enkelt.

service-alt

Chat med oss

Står du fast i arbeidet kan du alltid bruke vår chat. Hvis vi ikke er pålogget kan du legge igjen en beskjed, så lover å gi deg raskt tilbakemelding.

Pris

HMS System + Ik-mat System

Inntil 10 brukerlisenser
Ubegrenset antall gjestebrukere
HMS-Håndbok + IK Mat-Håndbok
GDPR-Håndbok
Mobilapp Android og IOS
5 GB lagringsplass

KunKr 6.990,- pr.år

Flere lisenser kr. 75,- per bruker pr.mnd

Obs. Under 600 kroner per måned for alle de tre lovpålagte systemene.

Og alt du trenger på ett sted!