Hvordan foregår opplæringen? 

Systemfag tilbyr opplæring som nettkurs, webinarer og fysiske kurs. Enten du foretrekker friheten med rene nettkurs, fleksibiliteten med webinarer eller den tradisjonelle strukturen i klasserommet, har vi en løsning som passer deg.

Nettkurs

Velger du nettkurs kan du komme i gang allerede i dag. Få tilgang til omfattende digitale ressurser og oppgaver som gir deg en optimal læringsopplevelse. Alt du trenger er PC, nettbrett eller mobiltelefon og internettforbindelse. Nettkurs er perfekt for travle hverdager. Her kan du nemlig studere i ditt eget tempo pg få den veiledning du trenger, når du trenger det. 

Webinar

Webinarer har kommet for å bli. Dette er en fleksibel løsning som lar deg lære fra hvor som helst i sanntid. Få tilgang til live undervisning med mulighet for direkte spørsmål og diskusjoner, samtidig som du kan se opptakene senere hvis du trenger det. Våre webinarer foregår på kveldstid og er perfekte for deg som ønsker fleksibilitet uten å gi avkall på live interaksjon.

Fysiske kurs

Med våre fysiske kurs får du muligheten til å lære i et engasjerende og sosialt miljø. Du vil få direkte tilbakemelding og støtte fra erfarne instruktører, og dra nytte av gruppediskusjoner og praktiske øvelser. Våre fysiske kurs foregår på kveldstid og er perfekte for deg som verdsetter personlig interaksjon med både lærere og medstudenter.

Uansett hva som passer deg, kan opplæringen kombineres med 100% jobb. 

Tilbake til systemfag.no/fagbrev

Tilgang til vårt læringssystem

Uansett om du velger nettkurs, webinarer eller fysisk kurs, får du tilgang til vårt læringssystem iSpring Learn. Dette gir en rekke fordeler, som bl.a.:

Tilgang til ressurser
Effektiv Kommunikasjon
Fleksibel Læring
Individuell tilpasning?