Nettbasert HMS- og Kvalitetshåndbok (Sak 10) + 3 andre lovpålagte produkt!

HMS- og Kvalitetshåndbok

Alle bedrifter som er ansvarlig for eller deltar i byggeprosjekter skal ha sitt eget HMS/KS-system.  HMS- og Kvalitetshåndboka gir deg et system som inneholder det myndighetene krever – 90% ferdig satt opp. (Veiledende pris 11 980,-.)

Dette får du på kjøpet:

  • HMS-kurs for leder
  • Stillaskurs 5-9 meter
  • Liftkurs – Personløfter
Du sparer hele 11 960,-.
service-alt

Beskrivelse av arbeidet

En samlet beskrivelse av virksomhetens HMS- og kvalitetsarbeid, hvilke lover som gjelder og hvordan aktiviteten utføres i prosjekter.

service-alt

Alltid oppdatert innhold

Våre fagkonsulenter følger med på lovendringer og sørger for at innholdet alltid er oppdatert, og at du får aktuelle tips og råd.

service-alt

Skjemaer og sjekklister

HMS på Byggeplass og Prosjektdokumenter. I tillegg til eksempler på risikoområder og farekilder, noe som sparer deg for mye hodebry.

service-alt

Rutiner for ansvar

Systematisk beskrivelse av tiltakshavers, søkers, prosjekterendes, utførendes og kontrollerendes ansvar. Lenker til lovverk og relevante skjemaer.

service-alt

Tilpasset egen side

Egen tilpasset «Min Side» hvor man kan laste opp dokumenter, lage egne elektroniske dokumenter og lage enkle prosjektarkiv. Alt på ett sted.

service-alt

Påminnelse på epost

På alle aktiviteter kan du aktivere en epost-påminnelse, og dermed bli minnet på oppgavene i god tid. Så slipper du å huske på alt.

service-alt

Kraftig søkefunksjon

Innholdet i Kvalitetshåndboken er oversiktlig, slik at du lett finner det du søker. Den har også en kraftig søkemotor hvis det er informasjon du ikke finner.

service-alt

Fungerer på alle enheter

Du kan bruke Kvalitetshåndboka på PC, nettbrett eller mobiltelefon. «Drag and drop» funksjon gjør opplasting av dokumenter enkelt.

service-alt

Chat med oss

Står du fast i arbeidet kan du alltid bruke vår chat. Hvis vi ikke er pålogget kan du legge igjen en beskjed, så lover å gi deg raskt tilbakemelding.